onsdag den 18. april 2018

"11 FOR HEALTH"

DBU, Syddansk Universitet og Nordea-fonden inviterer 4.-6. klasse på jeres skole til at deltage i ”11 for Health” i skoleåret 2018/2019.
Mere end 12.000 elever og 300 lærere har de sidste to år arbejdet med at øge både elevernes fysiske og mentale sundhed og deres viden om sundhed. Det er GRATIS at deltage!

”11 for Health” er et forskningsprojekt. Forløbet strækker sig over 11 uger, hvor eleverne hver uge bruger 2x45 min. på masser af fodbold og bevægelse. Den ene ugentlige session har fokus på bevægelse med høj intensitet. Og den anden handler om sundhedsbudskaber som fx kost, motion, hygiejne, respekt og forebyggelse af mobning.

Sammen med Syddansk Universitet måles der på 5. klassernes udvikling og resultater. Lærerne på de øvrige klassetrin får hjælp til selv at lave simple tests med eleverne, så alle kan følge klassens resultater igennem de 11 uger.

De foreløbige resultater har vist, at eleverne efter de 11 uger får øget deres sundhedsviden, sociale trivsel og ikke mindst deres fysiske sundhed. Alle disse positive effekter kan altså opnås via kun 90 minutters bevægelse og fodbold om ugen!
Læs mere HER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar