onsdag den 19. oktober 2016

Gå ikke glip af LæseRaketten 2017!!

Du kan stadig nå det! Bestil inden efterårsferien. Vi lukker tilmeldingen allerede 1. november i år.
I kan bestille LæseRaketten på hjemmesiden.

LæseRaketten 2017 handler om Sydsudan – et land, hvor mange børn er på flugt. Sammen med hjemmesidens film, billeder og baggrundsmateriale præsenterer vi et spændende og aktuelt materiale. Bøgerne ankommer til skolerne i uge 2-5 i 2017 via det lokale CFU.

onsdag den 5. oktober 2016

Danmarks læringsfestival 1 og 2 marts

Danmarks læringsfestival løber af stablen den 1 og 2 marts 2017 i Bella Centret, og indgangen er gratis. Læs mere på Laeringsfestival.dk
Del jeres spændende pædagogiske projekter med festivalens besøgende under overskriften "På sporet af den gode udvikling".
Udstillingsområdet "På sporet af den gode udvikling" stiller skarpt på den nyeste praksis på undervisningsområdet. Målgruppen for udstillingen er undervisere, læringsvejledere, skolepædagoger, ledere og alle andre med interesse i uddannelsesverdenen. 

Som skole og kommune får I gratis tildelt et gulvområde på ca. 4 m2, hvor I arrangerer jer. Der vil være et bord og stole på området. Har I brug for mere plads, er der mulighed for at købe dette. Fra Scenen i området vil I kunne præsentere jeres projekt.  

Kontakt os for yderligere oplysninger: Ingrid Skovgaard Andersen, CFU UCC: isa@ucc.dk // 4189 7373 
Danmarks Læringsfestival sætter fokus på læring i den gratis udstilling med mere end 200 udstillere og 70 gratis oplæg. Køb billet til konferencen og få adgang til 45 foredrag, best practice og workshops - med den digitale dagsorden som naturligt udgangspunkt. 
danmarkslæringsfestival.dk // facebook.com/danmarkslaeringsfestival // twitter.com/laerfestdk

Hjælp Danske Hospitalsklovne OG tjen penge til klasse kassen

Juletiden er med sine alle hyggelige arrangementer 1 god anledning til at indsamle penge til gode formål.

Din skoleklasse kan gøre en stor forskel for indlagte børn, samtidig med at I kan tjene penge til klassekassen ved at sælge til og fra kort, for Danske Hospitalsklovne.

I kan få 20 kr. pr. solgt pakke, som bestilles uden returret. ELLER 15 kr. pr. solgt pakke, som bestilles med returret. Bestiller I fx, 200 pakker, kan I tjene op til 4.000 kr. til klassekassen.

”Til og Fra” julekortene udsendes fra den 20. oktober, men kan allerede bestilles nu. Salgsperioden strækker sig fra d. 1/11- 31/12 2016.

Med i bestillingen får I også en praktisk vejledning, salgsguide, plakater, 5 stk. røde klovnenæser samt kort I kan benytte, hvis nogen ønsker at betale med Mobile Pay og Swipp.