onsdag den 21. december 2011

Tillykke til Christina

- som har vundet bibliotekets konkurrence.
Og det rigtige svar var, at det er et citat af Senge, der i en periode hang rundt på skolen. Citatet omhandlede "den lærende organisation. RIGTIG GOD JUL.
SE citatet her:

mandag den 19. december 2011

Få GRATIS undervisningsmaterialer til sjov og vedkommende seksualoplysning

 
Alle skoleklasser fra 4.-10. klasse inviteres hermed til at deltage i Uge Sex 2012 – en uge med seksualoplysning, som finder sted i uge 6 (6.-10. februar 2012). Tilmelding sker på
http://www.ugesex.dk/.
 Læs mere her...

fredag den 9. december 2011

Vind bibliotekets lærerkonkurrence

Mens eleverne på Værebro skole ihærdigt gætter på, hvem morderen er til det mord, der blev begået i sidste uge på biblioteket, - har DU chancen for at vinde lærerkonkurrencen... Led på denne bog...

Vestforbrænding har udviklet affaldetsvej.dk som led i en løbende indsats, der skal motivere og hjælpe borgere til at sortere deres affald og skabe et bedre miljø.
Filmene viser, hvordan affald kan blive til nye produkter. Det nytter at sortere. Når affald bliver sorteret rigtigt, betyder det mindre forurening, flere ressourcer til nye produkter og et bedre miljø.
Her er 9 små film til undervisningsbrug.
Læs mere her...

Eksperimentariets fyrværkerimester og kemistuderende ved KU, Kristoffer har igen købt rigeligt krudt ind til de indendørs fyrværkerishows. Kom, nyd, oplev, lyt, lær og bliv kemi-klogere på hvorfor vi skal have respekt for nytårskrudtet. Show kl. 11.00 de tre dage.
Læs mere er...

BCNU [be seeing you]

Kære udskolingslærere
”Mange unge har et afslappet forhold til købesex. Mere end halvdelen af drengene synes det er ”ok” at betale for sex. Næsten hver tiende af de 14-24-årige har prøvet det, viser undersøgelser af unges syn på sex.” Fri.dk
På Teater GROB tages emnet gråzoneprostitution op i forestillingen BCNU [be seeing you], der spiller fra
d. 7. – 28. januar 2012. På linket kan I læse mere om BCNU og de spørgsmål forestillingen rejser. Skolematerialet, der er udarbejdet til forestillingen, kan downloades fra vores hjemmeside.
Vi håber at se jer og jeres elever på Teater GROB.
se mere...
Eller her
Fri.dk


Teater Grob
Nørrebrogade 37
2200 København N
Tlf. 35 300 500